Ταυτότητα

Η εταιρεία YZ Sporting U Ltd έχει ως κύρια ασχολία της το γενικό εμπόριο, ειδικότερα την εισαγωγή αθλητικών προϊόντων στην Κύπρο, και είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος / διανομέας των ιταλικών αθλητικών ειδών SPORTIKA στην Κύπρο.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην ανάπτυξη και κατασκευή αθλητικών ειδών, η SPORTIKA έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μια από τις πιο σημαντικές φίρμες στην Ιταλία και αποτελεί την κορυφαία επιλογή, όλων όσων επιζητούν ποιοτικά αθλητικά είδη σε αληθινά ανταγωνιστικές τιμές.

Η SPORTIKA προσφέρει μια τεράστια γκάμα αθλητικών προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες ενός ευρέος φάσματος του αθλητισμού, ιδιαίτερα των ομαδικών αθλημάτων όπως το ποδόσφαιρο, η καλαθόσφαιρα και η πετόσφαιρα, για όλες τις ηλικίες.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, αποτελούν πόλο έλξης και ένα ασυναγώνιστο «value for money», δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για μια ευχάριστη, δυναμική και επιτυχημένη είσοδο των προϊόντων μας στην κυπριακή αγορά.

Advertisements